DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Bodrum’da turistler denize girdi

Bodrum’da turistler denize girdi
5 Ocak 2023 18:24
392
A+
A-

Fırat AKAY/BODRUM(Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, sıcak ve güneşli havayı gören yerli turistler denize girdi.

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum’da hava sıcaklığı 19, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derecelere yükseldi. Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Kumbahçe başta olmak üzere Bitez ve Gümbet gibi noktalarda denize girdi. Bazı yabancı turistler ise plaj ve kumsalda oturup, vakit geçirmeyi tercih etti.

Öte yandan meteorolojiden alınan bilgiye göre, Bodrum’un gelecek hafta yağışlı havanın etkisine girmesinin beklendiği bildirildi. (DHA)