DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Uluslararası Girişimcilik Ekosistemi Bodrum’da Buluşuyor

Uluslararası Girişimcilik Ekosistemi Bodrum’da Buluşuyor
12 Mayıs 2022 10:06
2.252
A+
A-

Bodrum’da 13-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Eurasia Startup Summit II’de dünyanın farklı bölgelerinden girişimciler Türkiye’nin önemli melek yatırım platformu Angel Effect’le buluşacak.

BODRUM KADRAJ – İlk dönemi ile girişimcilik ekosisteminde başarılı çalışmalara imza atan startup hızlandırma programı Let’s Scale Up, ikinci dönem katılımcıları ve yeni paydaşlarıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz mart ayında yurtiçi ve yurtdışından 10 startup ile ikincisi hayata geçirilen Let’s Scale Up Hızlandırma Programı’nın final günü, Eurasia Startup Summit II, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Bodrum Armonia Holiday & Spa’ da gerçekleştirilecek.

10 hafta süresince eğitim, mentorluk ve grup çalışmalarıyla geçen yoğun bir programa dahil olan startuplar, Bodrum’un muhteşem doğasında, keyifli bir atmosferde mentor, yatırımcı grupları ve melek yatırımcılara, yatırım sunumlarını gerçekleştirecek. Uluslararası girişimcilik ekosistemini bir araya getirecek organizasyonda; farklı sektörlerden ve kültürlerden gelen ortakları ile girişimlere tecrübe, deneyim ve yüksek etkili mentorluk ve yatırım desteği sağlayan melek yatırım platformu Angel Effect, Let’s Scale Up girişimleriyle buluşacak.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan JCI Avrasya Şube Başkanı Emine Zerrin Şakır, Eurasia Startup Summit II için heyecanlı bir hazırlık dönemi içerisinde olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Birinci dönemde hep birlikte harika işler başardık. İlk dönemden edindiğimiz tecrübeleri, yenilikçi bir bakış açısıyla gözden geçirdik. Daha inovatif ve global hedefler için yola çıktık. Bodrum’da yaz konseptiyle başladığımız Zirve’de Türkiye girişim ekosistemine katkılar sağlayacak işbirliklerine imza attık. Hedefimiz, Türkiye’yi girişimcilik ekosisteminde temsil eden bir marka olarak global düzeyde gelişime katkılar sunmak.”

Angel Effect Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar ise şöyle konuştu: “Dijitalleşmenin hızlandığı günümüzde daha fazla hayal fikre, daha fazla fikir ürüne ve hizmete dönüşerek pazarla buluşuyor. Tüm alışkanlıklar yeniden kodlanırken inanıyorum ki dünyadaki değişimin merkezi girişim ekosistemi olacak. Söz konusu değişim girişimcilerin global pazarlarda dünyaya sunduğu çözümlerle şekillenecek. Angel Effect olarak bizler de birlikte değer yaratmanın önemini ve etkisini bilen başarılı girişimcilerden, kurumsal liderlerden ve yatırımcılardan oluşan zengin insan kaynağımızla girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarına değer katmaya, girişimlerin yüksek etkili mentorluk ve iş ağı desteği alabileceği bir platform olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Zirve’nin bir parçası olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz.”

JCI Avrasya, programın geliştirilmesi ve uygulamasını Actuate ile iş birliği içerisinde, Gain Global Türkiye’nin katkıları ile sürdürüyor. 13-15 Mayıs tarihleri arasında İngilizce programlarla gerçekleşecek Eurasia Startup Summit II kayıtları web sitesi üzerinden devam ediyor.

Ayrıntılı bilgi, kayıt ve başvuru için:

www.eurasiastartupsummit.com/

Program Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin

Web: www.letscaleup.org

E-Posta: info@letscaleup.org