DOLAR
32,3520
EURO
35,1292
ALTIN
2.301,73
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

2022 yılı Milas İçin Doğalgaz Yatırım Yılı Olacak

2022 yılı Milas İçin Doğalgaz Yatırım Yılı Olacak
13 Mart 2022 13:44
1.122
A+
A-

Milas’ın önemli sorunlarının başında gelen hava kirliliğinin çözümü noktasında vatandaşlarımızın yıllardır beklediği doğalgaz konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

BODRUM KADRAJ – Akmercan Muğla Doğalgaz Firması yetkilileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, doğalgaz konusunda önemli bilgilendirmelerde bulundu.

2022 yılı Milas doğalgaz yatırım planlaması konuşuldu..

Akmercan Muğla Doğalgaz Firması Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu, Harita Şefi Onur Barışcan Berber ve Yapım Şefi Ergin Aktuğ’un bulunduğu ziyarette 2022 yılı Milas doğalgaz yatırım planlaması hakkında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu’da hazır bulundu.

Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu, harita üzerinden Başkan Tokat’a sunum yaparak, 2022 yılı Milas doğalgaz yatırım planlaması hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlçemiz açısından çok önemli bir konu..

Doğalgaz konusunun ilçemiz açısından çok önemli bir konu olduğunu aktaran Başkan Tokat, Milas’ta hem ortak akıl anlamında hem de kurumlar arası iş birliği ile konu hakkında çok önemli bir hava ve çalışma ortamı yakalandığını dile getirerek, bugünkü firma yetkilileriyle gerçekleşen toplantının Milas için tarihi bir görüşme olduğunu belirtti. 2022 yılı Milas doğalgaz yatırım planlaması hakkında verimli bir toplantı ve sunumun gerçekleştiğini belirten Başkan Tokat, vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Milas’a doğal gaz getirilmesi konusunda önemli bir adım atıldığının altını çizdi.