DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Muhalifleri Sıtmaya Razı Ettiler

6 Mart 2023 21:50
1.030
A+
A-

Muhalif kanat, millet ittifakında sevinç çığlıkları atılıyor.

Tabi sessiz, içten.

On binlerce insanımızın hayatını kaybettiği deprem, davullu, zurnalı bir açıklamaya engel oldu.

Millet ittifakı, Cumhurbaşkanı adayını geçtiğimiz hafta sonu yaşanan siyasi krizin son bulmasıyla açıkladı. Millet ittifakı denilen muhalif altılı masa aday olarak Türkiye’deki birçok vatandaşın beklentisinin aksine, KEMAL KILIÇDAROĞLU dedi.

Şimdi gelelim geçtiğimiz hafta sonu yaşananlara.

‘’Ben Kemal Geliyorum’’ diye sloganları bile aylar öncesinden hazır olan altılı masanın, muhalif seçmene Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismiyle yoklamalar yaptığı ve buna karşın halkın nezdinde bir karşılık bulamadığı ortaya çıkınca ne yapalım da seçmeni heyecanlandıralım arayışları neticesinde muhalif seçmene ‘’ölümü gösterip sıtmaya razı etme’’ projesi devreye girdi.

Yani dendi ki, bak masa dağılırsa muhalefet bölünür seçimi kaybederiz.

Bunu göremeyen tuzağa düşen yurdum insanı da başladı sosyal medyadan atıp tutmaya birbirlerine.

Bunlardan bazıları ağıza alınmayacak kadar ağır, haddi aşan, hakaret içerikli söylem, makale ve sosyal medya paylaşımları idi. İyi parti liderinin bir bayan olduğunu unutan sözde kadın savunucuları bir anda dişlerini çıkardı ve salyalar saçarak saldırıya geçtiler.

Siyasette 24 saatin çok uzun olduğunu 10 yaşındaki bir çocuğa sorsanız bilir.

Özellikle, gündem ile ilgili değerlendirme yapmadan önce adayın açıklanmasını bekledim ve süreci okumaya çalıştım.

Şimdi, onca hakaret, kırgınlık, küçük düşürme sonucunda elinizde ne kaldı, değdi mi ?

Ben söyleyeyim,

Altılı masa, koltuk uğruna insanları birbirine düşürdü. Kimse demesin ki biz unuttuk yaşananları. İçten içe kin ve nefret tohumları ekildi insanların içine.

Diyelim ki herkes her şeyi unuttu siz zannediyor musunuz Türk milleti bu yaptığınızı yedi. Sayısını unuttuğum seçim mağlubiyetleri ile , halkın teveccühünü defalarca alamamış KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU sanki kurtarıcıymış gibi milletin önüne koydunuz. Yanında garnitür olarak da muhalif kesimin tercihi M. YAVAŞ ve E. İMAMOĞLU’NU koyarak kendinizce ‘bakın hem sizin hemde bizim istediğimiz oldu’ dediniz aklınızca.

Ama bu yaptığınızla insanların umutlarıyla oynadınız. Eyvah seçim gitti diye uyumadı bir çok insan.

Ama çok şükür, Meral Hanım sözde ikna edildi de  muhalif seçmen SITMAYA RAZI OLDU.

SAYGILARIMLA…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları